scharenborg
Maatschappelijk betrokken

Sponsoring

V.I.O.S. Volleybal Beltrum

viosvolley

De afdeling volleybal van VIOS is al vanaf 1965 actief in Beltrum. Aan de diverse competities wordt deelgenomen door 3 dames- en 1 herenteam. Daarnaast is er zowel een dames- als een herenrecreantengroep.

V.I.O.S. Tafeltennis Beltrum

TTV_VIOSIn 1973 is de afdeling tafeltennis opgericht in Beltrum. Vanaf het begin is Scharenborg Beltrum B.V. de sponsor van deze afdeling binnen de sportcentrale VIOS. De 25 leden dragen shirts, trainingspakken en hebben tevens sporttassen van ons kantoor.

V.I.O.S. Bisons

TTVBison

Scharenborg is sponsor van Touwtrekvereniging V.I.O.S. Bison uit Beltrum.Touwtrekken is een teamsport waarbij kracht, techniek en conditie de doorslag geven.

 

 

 

Survival Beltrum

SurvivalBeltrumDe survivalrun is een veelzijdige vorm van duursport, waarbij het lange-afstand lopen gecombineerd wordt met het overwinnen van verschillende zware hindernissen.

 

 

PIGPOP Festivalscharenborg-pigpop

pigpop Met trots kunnen we melden dat Scharenborg Assurantiën komende edities hoofdsponsor is van het PIGPOP Festival!

Elk jaar probeert de organisatie van PIGPOP weer een te gek festival neer te zetten. Dit is niet mogelijk zonder sponsoren. Dit jaar is het PIGPOP gelukt een heuse hoofdsponsor in de wacht te slepen. Scharenborg Assurantiën bedankt!

Lopersvereniging Groenlo

LopersVer_GroenloDe vereniging is opgericht op 18 februari 1987 te Groenlo en in 1989 aangesloten bij de Atletiek Unie. Jaarlijks wordt de Scharenborgcrossloop georganiseerd. Dit is een prestatieloop over geaccidenteerd terrein, bospaden en crossbaan waarvan Scharenborg hoofdsponsor is.

Gymvereniging- en Jazzdansvereniging Borchlo Borculo

Borchlo

In 1930 werd de vereniging opgericht. Op 4 juli 2001 werd officieel besloten om de ‘Gymnastiek Vereniging Borchlo’ om te dopen tot ‘Gymnastiek en Jazzdans Vereniging Borchlo’. Bovendien is de vereniging participant in de Stichting Turnsport Berkelland.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies van een betrokken specialist?

Dan is Scharenborg Beltrum b.v. er voor u. Onze deskundigen staan voor u klaar als het gaat om uw bankzaken,
hypotheek of verzekeringen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen