regiobank
Uw bankzaken

in professionele & betrouwbare handen

Bankzaken

U wilt dat uw bankzaken in professionele en betrouwbare handen zijn. Dat ze geregeld worden door iemand met verstand van zaken, iemand die dichtbij is en binding heeft met uw regio. Bij Scharenborg Beltrum b.v. begrijpen we dat als geen ander.

Wij zijn uw betrokken adviseur en specialist. Onze mensen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, hebben kennis van zaken en staan met beide benen op de grond. We bieden u alle moderne bankproducten en zijn tegelijkertijd uw persoonlijke raadgever.

Of u nu wilt beleggen, gratis internetbankieren, een hypothecaire, zakelijke of persoonlijke lening afsluiten, geld wilt opnemen of storten aan de balie; Scharenborg Beltrum b.v. staat voor u klaar. Als zelfstandig adviseur van de RegioBank kennen we onze klanten en wordt u persoonlijk te woord gestaan door één van onze medewerkers. Ervaar het en neem de proef op de som.

Wilt u meer weten over onze diensten, gunstige tarieven of overzichtelijke voorwaarden? Neem dan gerust contact op met Renate Eskes of Rita Migchielsen, zij zijn de aanspreekpunten voor al uw bankzaken.

Scharenborg Beltrum B.V. is een zelfstandig adviseur RegioBank.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies van een betrokken specialist?

Dan is Scharenborg Beltrum b.v. er voor u. Onze deskundigen staan voor u klaar als het gaat om uw bankzaken,
hypotheek of verzekeringen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen