scharenborg
Scharenborg Beltrum B.V.

Eerlijk, deskundig, betrokken & persoonlijk

Over Scharenborg Beltrum b.v.

Maatwerk en deskundigheid

Scharenborg Beltrum b.v. is uw expert op het gebied van verzekeringen, hypotheken en complete financiële planning. Wij vinden het belangrijk dat uw financiële situatie goed is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Met beide benen op de grond

Wist u dat de wortels van Scharenborg Beltrum b.v. in de agrarische sector liggen? Onze beginjaren vormen een stevig fundament onder ons bedrijf en ze stralen uit dat we een bedrijf zonder poespas zijn. Ons bedrijf bestaat al meer dan 60 jaar en heeft zich door de tijd heen ontwikkeld tot een gezond en modern bedrijf in Beltrum.

Men weet ons te vinden omdat we kennis van zaken hebben, concurrerende producten aanbieden en met beide benen op de grond staan. En omdat we altijd onze beproefde werkwijze volgen: aan elk advies ligt een grondige risicoanalyse ten grondslag.

Altijd in dienst van de klant

De strikte filosofie van Scharenborg Beltrum b.v. is een vertrouwensband met de klant op te bouwen. Het geven van eerlijk en gedegen advies, gestoeld op de wensen en de verschillende financiële aspecten die in het leven van een ieder een rol spelen.

Uw bank om de hoek

Wist u dat de RegioBank al sinds jaar en dag een onderdeel vormt van Scharenborg Beltrum b.v.? Persoonlijke bediening staat bij ons hoog in het vaandel.

Elke werkdag geopend en ook op zaterdagochtend. Welkom bij uw bank om de hoek, welkom bij de RegioBank.

Interesse?

Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom!

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies van een betrokken specialist?

Dan is Scharenborg Beltrum b.v. er voor u. Onze deskundigen staan voor u klaar als het gaat om uw bankzaken,
hypotheek of verzekeringen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen