scharenborg
Verzekeringen

voor uw manier van leven & werken

Verzekeringen

Het doel van het afsluiten van de juiste verzekering is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Om de gevolgen van eventuele risicovolle gebeurtenissen in te perken, is het allereerst van belang om uw manier van leven en werken inzichtelijk te krijgen. Scharenborg Beltrum b.v. neemt u als mens of bedrijf als uitgangspunt.

Zijn er bepaalde risico’s die u in uw situatie kunt dragen? En welke risico’s zijn essentieel om te verzekeren? Onze verzekeringsadviseurs stellen u deze vragen om u beter te leren kennen en om erachter te komen wat u bezighoudt. Op basis van de risico’s die u loopt, bepalen we samen met u de aanpak die daar het beste op aansluit. Ook helpen we u te kijken naar wat u zelf kunt doen om deze risico’s te verminderen.

Bij Scharenborg Beltrum b.v. streven we naar oprechte zekerheid. En die maken we samen met u. Doordat u altijd op ons terug kunt vallen wanneer dat nodig is, creëren we een vertrouwde en tegelijkertijd professionele omgeving waarin u in alle zekerheid die verzekeringen kunt afsluiten die u nodig heeft.

Meer weten over verzekeringen, onze werkwijze of onze gunstige tarieven? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies van een betrokken specialist?

Dan is Scharenborg Beltrum b.v. er voor u. Onze deskundigen staan voor u klaar als het gaat om uw bankzaken,
hypotheek of verzekeringen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen