CORONA-UPDATE

Beste relatie,
Op zondag 15 maart 2020 is door het kabinet een nieuw crisisoverleg gevoerd over het coronavirus in Nederland.
Tijdens dit overleg is een aantal aanvullende maatregelen aangekondigd. Eerder was al aangegeven om zoveel mogelijk thuis te blijven om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wijziging ingeplande afspraken
Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Afspraken worden zoveel mogelijk verzet of telefonisch behandeld. Wij verzoeken u om ons kantoor niet te bezoeken als dit niet noodzakelijk is. We vinden dit erg vervelend, maar uw gezondheid en die van onze medewerkers staat voorop.

Telefonisch en per mail wel bereikbaar
Telefonisch en per mail zijn wij wel bereikbaar. Voor vragen kunt u ons van 8.30 uur tot 17:00 uur bellen op 0544-481541 en via de mail: info@scharenborg-beltrum.nl
We helpen u graag.

Online bankieren kan natuurlijk wel
Achter de schermen blijven we uw geldzaken regelen. U kunt dus gewoon blijven bankieren in Mijn RegioBank en met de Mobiel Bankieren app. Verder adviseren wij u om betalingen zoveel mogelijk digitaal te doen door middel van een pinbetaling, Tikkie, betaalverzoek, mobiel of via internetbankieren. Wilt u internetbankieren aanvragen, dat kunt u vanuit huis regelen. Heeft u toch contant geld nodig, dan kunt u hiervoor terecht bij een geldautomaat.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijk groet,
Scharenborg Beltrum B.V.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies van een betrokken specialist?

Dan is Scharenborg Beltrum b.v. er voor u. Onze deskundigen staan voor u klaar als het gaat om uw bankzaken,
hypotheek of verzekeringen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen