Logo Scharenborg Assurantiën en Hypotheken

Over Scharenborg Assurantiën en Hypotheken

Maatwerk en deskundigheid

Scharenborg Beltrum BV is uw expert op het gebied van verzekeringen, hypotheken en complete financiële planning. Wij vinden het belangrijk dat uw financiële situatie goed is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Met beide benen op de grond

Wist u dat de wortels van Scharenborg Assurantiën en Hypotheken in de agrarische sector liggen? Wij zijn trots op onze beginjaren: omdat ze een stevig fundament vormen onder ons bedrijf en omdat ze uitstralen dat we een bedrijf zonder poespas zijn. 

Men weet ons te vinden omdat we kennis van zaken hebben, concurrerende producten aanbieden en met beide benen op de grond staan. En omdat we altijd onze beproefde werkwijze volgen: aan elk advies ligt een grondige risicoanalyse ten grondslag. 

Altijd in dienst van de klant

De strikte filosofie van Scharenborg is een vertrouwensband met de klant op te bouwen. Het geven van eerlijk en gedegen advies, gestoeld op de wensen en de verschillende financiële aspecten die in het leven van een ieder een rol spelen. 

Uw bank om de hoek

Wist u dat de Regio Bank al sinds jaar en dag een onderdeel vormt van Scharenborg Assurantiën en Hypotheken? Persoonlijke bediening staat bij ons hoog in het vaandel. 

Elke werkdag geopend en ook op zaterdagochtend. Welkom bij uw bank om de hoek, welkom bij de Regio Bank. 

Interesse?

Neem dan gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom!